HELHET ELLER DELAR. DU BESTÄMMER!

Hos oss finns inga standardlösningar, varje uppdrag är unikt anpassat efter dina behov. Oavsett om vi pratar helhet eller delar av projektet.
Men ju större del och ansvar du låter oss ta, desto mer tid får du över till annat viktigt. Räkna med att vi alltid anstränger oss lite extra!

ANALYS/FÖRSTUDIE

Under analysfasen dokumenterar vi ditt befintliga ”kommunikationsbestånd”. Hur ser fastigheten eller lokalen ut? Vad vill du åstadkomma med din nya skyltlösning? Hur ser underlaget från arkitekter ut? Logotype, färger, andra formella krav?

Svaren på frågorna blir vårt förslag till dig.

DESIGN

Materialval, färger, form, ljussättning, miljöaspekter – allt läggs ihop när våra formgivare tar fram lösningar som får ditt företag att synas och märkas. Och självklart baseras designförslagen på ditt företags ID-manual.

MYNDIGHETSKONTAKTER

Vi tar hand om all administration som krävs för att en skylt eller skyltprogram ska komma på plats. Vi tar fram bygglovshandlingar, vi stämmer av mot kommunala förvaltningar, vi ser till att få alla godkännanden från fastighetsägare, centrumledare och ”profilägare”. Sen sätter vi uppdraget i produktion!

PRODUKTION

Skyltproduktion är vår hemmaplan. Och genom vårt vattentäta kvalitetsledningssystem kan du vara säker på att din skyltlösning stämmer med ordern, och att allt levereras och monteras på rätt plats i rätt tid!

INSTALLATION

Vi finns där du finns. Antingen med egen personal eller med våra kontrakterade installatörer. Alla jobbar på samma höga kvalitetsnivå, och du kan vara säker på att det du beställt finns på plats och fungerar på den dag och tid du bestämt.

SERVICE/UNDERHÅLL

En skylt som är skamfilad, väderbiten eller trasig är en dålig investering och en sorglig representant för ditt varumärke. Teckna ett serviceavtal med oss, så ser vi till att serva och underhålla skylten så att den fungerar som den ska under avtalstiden.

FÖR OSS ÄR 100 % KVALITET INGEN TILLFÄLLIGHET

Lyssna runt på marknaden och vi är rätt säkra på att våra kunder tycker att vi står för hög kvalitet och att man känner sig som VIP-kund. Ambitionen är att ha 100 % nöjda kunder och 100 % korrekta leveranser nåt annat finns inte på kartan!